Ποιοι είμαστε

Από τον Σεπτέμβριο του 2010 στη Νέα Πολιτεία Λάρισας λειτουργεί με επιτυχία ένα σύγχρονο ιδιόκτητο Κέντρο εκμάθησης Ξένων Γλωσσών.  Δημιουργήσαμε με φροντίδα και μεράκι για την εκπαίδευση, έναν ευχάριστο, άνετο και λειτουργικό χώρο, προσφέροντας μία εποικοδομητική και ασφαλή διδασκαλία για όλους τους μαθητές μας.

Με την πολυετή εμπειρία μας εξασφαλίζουμε ώστε οι μαθητές μας να χαίρονται το μάθημα, να συνεργάζονται μεταξύ τους, να έχουν κίνητρο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για μάθηση και κατά συνέπεια να έχουν σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας.

Από τον Οκτώβριο του 2020 η Εκπαιδευτική Ρομποτική έρχεται ως μια σημαντική προσθήκη στις δραστηριότητες μας.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να σας προσκαλέσουμε να μας επισκεφτείτε και να μας γνωρίσετε προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τις καινοτόμες, τεχνολογικά εξελιγμένες και σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας που προσφέρουμε.

Ως εκπαιδευτικός τα τελευταία 20 έτη αναζητάω πάντοτε μεθόδους συνεχούς βελτίωσης και παιδαγωγικής εξέλιξης.  Η πανεπιστημιακού επιπέδου γνώση μου σε συνδυασμό με τη συσσωρευμένη εμπειρία, τη συνεχή εκπαίδευση, την επιμόρφωση και την κατάρτιση στις παιδαγωγικές μεθόδους που επικρατούν σήμερα στην διδασκαλία της ξένης γλώσσας, είναι κριτήρια με τα οποία θα μπορούσα να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας.

Η υπεύθυνη σπουδών

Γαλάνη Κατερίνα

Επαγγελματισμός

Συνέπεια

Αξιοπιστία